onsdag den 23. maj 2012

Friske sommerfødder

Endelig sandalvejr! … eller…?


Er fødderne lidt slidte og ’trætte’ efter en lang indelukket sæson, så er her lidt tips til friske sommerfødder:
Lange dage i vinterfodtøj har nok sat sine spor. Når sommeren kommer, gælder det om at tage sig rigtig af dem fra første færd. Giv dem et dejligt og opblødende fodbad, anvend gerne Aloe Bath Gelée med opfriskende og velgørende urter eller den populære Aloe Liquid Soap. Skrub også med Aloe Scrub og en loofahsvamp; det sætter straks gang i cirkulationen. Fo­rever Aloe Scrub er en dybderensende og fug­tighedsgivende peelingcreme, som er så mild, at du kan bruge den hver dag – også i ansigtet. Den indeholder Aloe Vera, jojobaolie og antioxidanter i form af C- og E-vitamin.

Derefter skal fødderne tørres grundigt og så er det tid til at genfugte huden. Smør fødderne ind med Aloe Propolis Creme, som tilfører fugt og gør dem bløde. Den indeholder Aloe Vera, propolis og plejende urteekstrakt samt A- og E-vitamin. Cremen er drøj og absorberes hurtigt i huden.

Nu er du klar til at trave i sandet og lade dine velplejede fødder nyde friheden. Husk også at pleje fødderne efter dagens strabadser, så holder de sig friske sommeren igennem.
... og husk også lige solcremen ovenpå fødderne, ik!

TIP! Døjer du med hård hud er her et godt tip:  Ved aftenstid (f.eks. mens du ser tv) gør du som beskrevet ovenfor. Når du når til cremen, blander du en god portion Propolis Creme med Aloe Vera Gelly. Smør fødderne i et tykt lag og tag herefter plastikposer på fødderne. Sid med disse i ½ til 1 time eller længere. Nu er det meget nemt at ’nuldre’ den hårde hud af. Dette er effektivt og meget bedre end at komme ind i en ond cirkel med at file huden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar